Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΜΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟ Γ.Ν.Ν.Σ.




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΣΕΡΡΩΝ


Βασιλ.Ηρακλείου 28 Σέρρες 5-1-2011
Σέρρες Τ.Κ 62100 Αρ.Πρωτ. 290
Τηλ.-fax.2321021513
Κιν.6977272234-6943568109
skserron.blogspot.com ΠΡΟΣ
ΕΟΠΕ (ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΓΚΟΛΟΓΩΝ
ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)



ΘΕΜΑ . ΜΗ ΣΤΕΛEΧΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ
Γ.Ν.Ν.Σ ΑΠΟ ΟΓΚΟΛΟΓΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ.


Αξιότιμοι,

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών μετά από πολλούς αγώνες για την σωστή στελέχωση του τμήματος παρακαλεί για άλλη μία φορά το Δ.Σ της ΕΟΠΕ να βοηθήσει τον Σύλλογο μας έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς στον Νομό Σερρών.
Μετά από απάντηση σε έγγραφο μας από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας στις 25-1-2010 για την άμεση πλήρωση της θέσεως Ογκολόγου Παθολόγου στο Γ.Ν Σερρών για την εύρυθμη λειτουργία της, ο Σύλλογος μας έχει κάνει αμέτρητες ενέργειες οι οποίες πάντοτε βρίσκουν ένα και μοναδικό εμπόδιο. Δεν υπάρχει Ογκολόγος Παθολόγος ο οποίος θέλει να δουλέψει στο Νομό Σερρών.
Η δικαιολογία αυτή για εμάς είναι ανεπίτρεπτη όταν γνωρίζουμε πόσοι γιατροί είναι άνεργοι. Εδώ ζητάμε και την βοήθεια την δικιά σας.
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας πριν δύο μήνες επισκέφτηκε τον νέο Διοικητή του Γ.Ν.Ν.Σ με τον οποίο προέκυψε μια άψογη συνεργασία. Δέχτηκε να μας βοηθήσει και να πιέσει τον Υπουργό Υγείας για το αυτονόητο αίτημα μας. Μέχρι και ο ίδιος έκανε κάποιες επαφές με ιατρούς αλλά δυστυχώς δίχως αποτέλεσμα. Στην συζήτηση μας ο Κ. Εμμανουηλίδης μας ανέφερε ότι αν υπάρχει κάποιος ιατρός που δείχνει ενδιαφέρον για το νοσοκομείο Σερρών μπορεί να επικοινωνήσει με τον ίδιο.
Σας παρακαλούμε αν υπάρχει γιατρός που είναι διαθέσιμος βοηθήστε τους Καρκινοπαθείς του Νομού μας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΜΕΡΜΗΓΚΑ ΕΦΗ ΜΟΥΛΙΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου